TENIŠKI TURNIR VETERANOV ZVVS V HRASTNIKU

Zasavje

V soboto, 4. 9. 2021 smo na teniškem igrišču v Hrastniku uspešno izvedli tradicionalni, že 21. teniški turnir dvojic ZVVS. Pokrovitelj turnirja je bil predsednik ZVVS Ladislav Lipič, organizacijo turnirja pa so prevzeli člani OZVVS Zasavje, ki so s pomočjo osebja Teniškega kluba Hrastnik skrbeli, da so tekmovalci bili pravilno hidrirani in prehranjeni.

Dvajset tekmovalcev se je zbralo ob 8.30 uri. Po prijetnem klepetu, jutranjem okrepčilu, žrebanju tekmovalnih številk, so tekmovalci točno ob 9. uri pričeli z izvedbo kvalifikacij najprej v prvem, nato drugem in zaključili s tretjim krogom.

V četrtfinalu se je med sabo pomerilo osem parov, v polfinalu pa so se pomerili najboljši štirje pari. Ko smo natančno ob drugi uri zaključili s tekmovanjem je bilo jasno, kdo so letošnji najboljši tenisači z veteranskih vrst:

  • tretje mesto sta zasedla Janez Emeršič iz OZVVS Celje in Dušan Hočevar iz OZVVS Dolenjske,
  • drugo mesto sta zasedla Rudi Nunar iz OZVVS Tržič in Sašo Kovač iz OZVVS Zasavje,
  • zmagovalca 21. teniškega turnirja dvojic ZVVS pa sta:

-Drago Kovač iz OZVVS Zgornja Gorenjska in

-Dejan Bučinel iz OZVVS Tržič.

Najboljšim šestim smo podelili manjše pokale, prehodni teniški pokal pa bomo do drugega leta hranili v pisarni OZVVS Zasavje, ter ga seveda opremili s ploščico, na kateri bosta zapisana letošnja zmagovalca. Sledilo je skupinsko slikanje, tekmovalci pa so šele sedaj našli čas in se okrepčali.

Hvala vsem prijavljenim za udeležbo, športno obnašanje, lepo in prijetno druženje, hvala Meliti in Ankici iz Teniškega kluba Hrastnik, ki so poskrbele, da tekmovalci niso bili žejni, hvala obema Zoranoma, ki sta poskrbela za odlično pečene mesne dobrote, hvala pa tudi Zdenku in Janku, ki sta poskrbela, da smo tekmovanje lahko nemoteno in brezhibno izvedli.

Seveda pa smo vseskozi upoštevali veljavne predpise NIJZ s ciljem preprečevanja širjenja okužb s prisotnim virusom.

BM