VABILO NA POHOD IN KUHARSKO TEKMOVANJE

VABILO

 Združenje slovenskih častnikov Trbovlje in ZVVS ZASAJE prirejata v soboto, 16. oktobra 2021 tekmovanje v pripravi in kuhanju vojaškega obroka – »FIŽOL Z MESOM - PASULJ« . Tekmovanje bo potekalo na strelišču Agnez Trbovlje. Vabimo vas, da se nam pridružite s svojo tričlansko ekipo.

Razpored tekmovanja:

08.00 – 08.45 prijava

08.45 – 09.00 otvoritev tekmovanja

09.00 – pričetek tekmovanja

14.00 – zaključek tekmovanja, ocenjevanje

15.00 – razglasitev rezultatov

Pravila:

  • pravico do nastopa imajo člani ZSČ, člani ZVVS,  PVZ Sever, SV in ter ostali vabljeni
  • ekipa šteje tri člane in vodjo ekipe
  • ekipa pripravi in skuha  20 obrokov jedi ali več
  • delovno površino in artikle za pripravo jedi priskrbi organizator
  • tekmovalci zagotovijo delovno orodje (kotliček z obeso in plinski gorilnik s plinom – trda kuriva se ne bodo uporabljala, deska, nož, kuhalnica…), zaščitno obleko (kapa, predpasnik…), morebitna dekoracija delovnega prostora…
  • tekmuje dvajset ekip, prej prijavljene ekipe imajo pri prijavi prednost
  • ocenjuje se urejenost tekmovalcev in delovnega prostora, kakovost pripravljene jedi in kratka predstavitev jedi pred komisijo, sistem ocenjevanja je priloga vabilu.
  • tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost.

Prijave:

Ekipe svojo udeležbo prijavijo najkasneje do srede, 13. OKTOBRA 2021 po pošti na naslov ZSČ Trbovlje, Gabrsko 73,1420 Trbovlje ali na e-naslov: soper.bojan@gmail.com. Startnina za ekipo znaša 15,00 € in se plača ob prijavi na strelišču .

Nagrade: Prve tri ekipe prejmejo pokale.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Dodatne informacije so dostopne po tel.: 041727945.

    VSI UDELEŽENCI TEKMOVANJA MORAJO IZPOLJNJEVATI PCT POGOJE.                                                                                                               

 

Veselimo se snidenja!                                                                                     

Častniški in veteranski pozdrav!                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

PREDSEDSTVO ZVVS                                                                                       PREDSEDSTVO  ZSČ                                                               

          ZASAVJE                                                                                                            TRBOVLJE

 

 

 

PRIJAVA ZA AKTIVNOSTI  V SOBOTO, DNE 16. 10. 2021, ZA SODELUJOČE VABLJENE POSAMEZNIKE

 

Zap. št.

UDELEŽBA NA PROSLAVI

PRIIMEK IN IME

DRUŠTVO

 

POHOD
1. SKUPINA

ŠT. UDELEŽENCEV

 

POHOD
2. SKUPINA

ŠT. UDELEŽENCEV

 

POHOD
3. SKUPINA

ŠT. UDELEŽENCEV

 

POHOD
4. SKUPINA

ŠT. UDELEŽENCEV

 

POHOD
5. SKUPINA

ŠT. UDELEŽENCEV

 

EKIPE ZA TEKMOVANJE V KUHANJU PASULJA

ŠT. EKIP

  1.  

KOLANDER IVAN

2

 

 

 

 

 

  1.  

ZVVS LAŠKO

 

 

 

 

 

2

  1.  

ZSČ TRBOVLJE

 

 

 

 

 

1

  1.  

 

 

 

 

 

 

 

  1.  

 

 

 

 

 

 

 

  1.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Opomba: pod zap. št. 1 je vzorec prijave. PRIJAVIL JE SEBE IN SVOJO SOPROGO.

                  Pod zap. Št.2 in3 je vzorec prijave za kuharsko ekipo

 

ZVEZA VOJNIH VETERANOV ZASAJE

 ZDRUŽENJE SLOVENSKIH ČASTNIKOV TRBOVLJE

O C E N J E V A L N I   L I S T   

ZA TEKMOVANJE V PRIPRAVI

jedi v  kotličku – »FIŽOL Z MESOM - PASULJ« 2021

 

 

EKIPA:

 

 

 

 

 

 

Kriteriji ocenjevanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Delovni prostor je zadovoljiv

0 -  5

 

 

 

 

 

 

 

2.

Usklajenost sestavin z recepturo

0 -  5

 

 

 

 

 

 

 

3.

Pravilna priprava kurišča in priprava ognja

0 - 5

 

 

 

 

 

 

 

4.

Ali poteka delo tekoče in organizirano

0 - 5

 

 

 

 

 

 

 

5.

Strokovna obdelava živil pri pripravi jedi

 

 

 

a.

izbor in priprava mesa

0 - 10

 

 

b.

mehanska obdelava ostalih živil

0 - 10

 

 

c.

začinjanje jedi

0 - 15

 

 

 

 

 

 

 

6.

Ustreznost okusa z recepturo

0 - 15

 

 

 

 

 

 

 

7.

Čistoča in red na delovnem mestu

0 - 10

 

 

 

 

 

 

 

8.

Izvirnost jedi in odstopanje od običajne priprave te jedi, kratka predstavitev jedi

0 - 15

 

 

 

 

 

 

 

9.

Ali je čas priprave ustrezen

0 - 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Dosežene točke:

 

 

 

Skupna ocena:

 

Datum: 16. oktobra 2021                               Ime in priimek ocenjevalca:

                                   

 

                                                                                   Podpis: