VABILO NA POHOD IN KUHARSKO TEKMOVANJE
VABILO
Združenje slovenskih častnikov Trbovlje in ZVVS ZASAJE prirejata v soboto, 16. oktobra 2021 tekmovanje v pripravi in kuhanju vojaškega obroka – »FIŽOL Z MESOM - PASULJ« . Tekmovanje bo potekalo na strelišču Agnez Trbovlje. Vabimo vas, da se nam pridružite s svojo tričlansko ekipo.
Razpored tekmovanja:
08.00 – 08.45 prijava
08.45 – 09.00 otvoritev tekmovanja
09.00 – pričetek tekmovanja
14.00 – zaključek tekmovanja, ocenjevanje
15.00 – razglasitev rezultatov
Pravila:
- pravico do nastopa imajo člani ZSČ, člani ZVVS, PVZ Sever, SV in ter ostali vabljeni
- ekipa šteje tri člane in vodjo ekipe
- ekipa pripravi in skuha 20 obrokov jedi ali več
- delovno površino in artikle za pripravo jedi priskrbi organizator
- tekmovalci zagotovijo delovno orodje (kotliček z obeso in plinski gorilnik s plinom – trda kuriva se ne bodo uporabljala, deska, nož, kuhalnica…), zaščitno obleko (kapa, predpasnik…), morebitna dekoracija delovnega prostora…
- tekmuje dvajset ekip, prej prijavljene ekipe imajo pri prijavi prednost
- ocenjuje se urejenost tekmovalcev in delovnega prostora, kakovost pripravljene jedi in kratka predstavitev jedi pred komisijo, sistem ocenjevanja je priloga vabilu.
- tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost.
Prijave:
Ekipe svojo udeležbo prijavijo najkasneje do srede, 13. OKTOBRA 2021 po pošti na naslov ZSČ Trbovlje, Gabrsko 73,1420 Trbovlje ali na e-naslov: soper.bojan@gmail.com. Startnina za ekipo znaša 15,00 € in se plača ob prijavi na strelišču .
Nagrade: Prve tri ekipe prejmejo pokale.
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.
Dodatne informacije so dostopne po tel.: 041727945.
VSI UDELEŽENCI TEKMOVANJA MORAJO IZPOLJNJEVATI PCT POGOJE.
Veselimo se snidenja!
Častniški in veteranski pozdrav!
PREDSEDSTVO ZVVS PREDSEDSTVO ZSČ
ZASAVJE TRBOVLJE
PRIJAVA ZA AKTIVNOSTI V SOBOTO, DNE 16. 10. 2021, ZA SODELUJOČE VABLJENE POSAMEZNIKE
Zap. št. | UDELEŽBA NA PROSLAVI PRIIMEK IN IME DRUŠTVO
| POHOD ŠT. UDELEŽENCEV
| POHOD ŠT. UDELEŽENCEV
| POHOD ŠT. UDELEŽENCEV
| POHOD ŠT. UDELEŽENCEV
| POHOD ŠT. UDELEŽENCEV
| EKIPE ZA TEKMOVANJE V KUHANJU PASULJA ŠT. EKIP |
KOLANDER IVAN | 2 |
|
|
|
|
| |
ZVVS LAŠKO |
|
|
|
|
| 2 | |
ZSČ TRBOVLJE |
|
|
|
|
| 1 | |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
Opomba: pod zap. št. 1 je vzorec prijave. PRIJAVIL JE SEBE IN SVOJO SOPROGO.
Pod zap. Št.2 in3 je vzorec prijave za kuharsko ekipo
ZVEZA VOJNIH VETERANOV ZASAJE
ZDRUŽENJE SLOVENSKIH ČASTNIKOV TRBOVLJE
O C E N J E V A L N I L I S T
ZA TEKMOVANJE V PRIPRAVI
jedi v kotličku – »FIŽOL Z MESOM - PASULJ« 2021
EKIPA: |
|
|
|
|
|
Kriteriji ocenjevanja |
| |||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. | Delovni prostor je zadovoljiv | 0 - 5 |
|
|
|
|
|
|
|
2. | Usklajenost sestavin z recepturo | 0 - 5 |
|
|
|
|
|
|
|
3. | Pravilna priprava kurišča in priprava ognja | 0 - 5 |
|
|
|
|
|
|
|
4. | Ali poteka delo tekoče in organizirano | 0 - 5 |
|
|
|
|
|
|
|
5. | Strokovna obdelava živil pri pripravi jedi |
|
|
|
a. | izbor in priprava mesa | 0 - 10 |
|
|
b. | mehanska obdelava ostalih živil | 0 - 10 |
|
|
c. | začinjanje jedi | 0 - 15 |
|
|
|
|
|
|
|
6. | Ustreznost okusa z recepturo | 0 - 15 |
|
|
|
|
|
|
|
7. | Čistoča in red na delovnem mestu | 0 - 10 |
|
|
|
|
|
|
|
8. | Izvirnost jedi in odstopanje od običajne priprave te jedi, kratka predstavitev jedi | 0 - 15 |
|
|
|
|
|
|
|
9. | Ali je čas priprave ustrezen | 0 - 5 |
|
|
|
|
|
|
|
Dosežene točke: |
|
|
|
Skupna ocena: |
Datum: 16. oktobra 2021 Ime in priimek ocenjevalca:
Podpis: