ZBOR VETERANOV V HRASTNIKU

V četrtek, 17. 3. 2022 smo v dvorani Delavskega doma Hrastnik izvedli občni zbor članic in članov Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo iz Zasavja.

Na tem zboru pa sta zaradi bolezni bila odsotna naš predsednik in sekretar. Zato je občni zbor izvedel podpredsednik s pomočjo članov predsedstva.

Na občnem zboru smo se seznanili z opravljenim delom  in porabljenimi financami v letu 2021, nato pa še z načrtovanimi aktivnostmi, s katerimi načrtujemo izvesti letošnje naloge.

Veseli nas, da smo na občnem zboru med nami lahko pozdravili generalnega sekretarja ZVVS, Mitjo Jankoviča, župana občine Hrastnik Marka Funkla, podžupanjo občine Trbovlje Majo Krajnik, predsednico PO ZB NOB Zasavje Marico Govejšek, predsednika ZB NOB Trbovlje Bogdana Šteha, predsednico ZB NOB Hrastnik Danico Kovač, predsednika PVD Sever Zasavje Alojza Klančišarja, ter predstavnike zasavskih organizacij ZSČ. Vsem, ki so v točki pozdravni govori gostov nagovorili članice in člane OZVVS Zasavje, se najlepše zahvaljujemo.

Ker je bil občni zbor končan prej kot kdajkoli, smo morali na malico malo počakat. Hkrati pa se lepo zahvaljujemo ravnateljici OŠNH Rajka Hrastnik Poloni Dolanc, ki nam je omogočila parkiranje vozil na dvorišču osnovne šole in nam za druženje »odstopila« avlo osnovne šole.